Humanitarni koncert za Mumeta u CK13


The Petting Blues BandU petak, 8. februara u Omladinskom Centru CK13 održaće se humanitarni koncert na kome će učestvovati: The Petting Blues Band, Ćelava Gospođa i Mala Fea. Cilj ovog koncerta je da se prikupe sredstva za Milomira Mumovića koji mora na transplantaciju bubrega.

Milomir Mumović Mume iz Beočina mora na transplantaciju bubrega i za to mu je potrebno oko 80 hiljada evra. Do pre dve godine ovaj čovek igrao je basket, živeo srećan život sa suprugom, ali kada je saznao za bolest morao je da se oprosti od sporta i da počne borbu za život. Čak 4 puta dnevno ovaj čovek ide na dijalizu. Najteže od svega je to što je on već ovo prolazio sa svojim najbližima, ocem i sestrom koji su nažalost preminuli. Svi koji ga znaju reći će vam da je njegov zarazan smeh i vedar duh nešto po čemu je prepoznatljiv. Pomozite Mumetu kako bismo opet čuli taj smeh, zdrav smeh zdravog čoveka koji se raduje životu.

Početak koncerta zakazan je za 22 časa, a ulaz je 200 dinara. Oni koji nisu u mogućnosti da posete svirku a žele da pomognu Milomiru Mumoviću, mogu to učiniti putem žiro računa:

  • Banca Intesa Ž.R: 160-5500100258405-84 Milomir Mumović
    Blok Kralja Petra I B2 – 21300 Beočin

(Visited 131 times, 1 visits today)