Humanitarni koncert za Devojku koja voli život: (izmenavremena) + Čopor + Mesta @ CK13, Novi Sad


Iz sna u gradove @ CK13, Novi SadKako uživo zvuči predgrupa Wovenhand-a, a kako dva osebujna kantautora…?!
Saznaj ovu nedjelju u novosadskom CK13!

Iz sna u gradove…

iz sna u gradove
uzimamo ljudska obličja
vadimo trnje iz stopala
hranimo se korjenjem biljaka…

< 23.10.2011. u 21:00 >
CK13 Novi Sad
Za Devojku koja voli život
Ulaz 200 dinara

Ovo je jedna od akcija organizovanih za Darju Kostić, koja boluje od neizlečive bolesti bubrega, a potrebno je prikupiti sumu od sedamdeset hiljada eura da bi Darja dobila novi bubreg.

(izmenavremena) je kantautor Nikola Nešković, trenutno iz Novog Sada. Nikola je klasičan singer-songwriter: usna harmonika i autentični kantautorski komadi na akustičnoj gitari.

On stvara melanholičan Country Folk i Folk Blues kojima priziva elegične duhove velikana poput Dylana, Younga i Casha. Njegova muzika i snažni tekstovi će vas odvesti na jedno poduže, ujedno i sentimentalno i vrlo mračno, metafizičko putovanje.

{youtube}agBo7Dlgejg{/youtube}

Čopor – Iza imena Čopor krije se kantautor Roberto Vodanović. Muzika koju on izvodi je folk noir, introvertni blues. Do sada izdao niz albuma za nezavisnu izdavačku kuću Brlog records.

{youtube}1SKZQi7SaT0{/youtube}

http://copor.bandcamp.com/

Mesta su Borislav (Novi Sad) i Senka (Beograd). Njihova muzika je intimistička, minimalna, spora, zadržanog disanja. Mesta su nedavno u novosadskoj Sinagogi otvorili koncert za alternativni country bend Wovenhand iz Denvera, (Kolorado, SAD).

{youtube}vLkxtMjarKI{/youtube}

http://www.myspace.com/mestaupesmi

(Visited 73 times, 1 visits today)