Humanitarni koncert za decu Svratišta – Klub Danguba, Beograd


OdiumHumanost na delu po drugi put ove godine. Klub Danguba (Ćirila I Metodija 2, Beograd), nakon vrlo uspešne februarske akcije prikupljanja garderobe, obuće i igračaka 27. novembra pravi drugi humanitarni koncert za koji će ulaznica biti nešto što može obradovati mališane ili ih utopliti. Sve prikupljene stvari doniraće se deci koja posećuju Svratište za decu ulice. Koliko god vam zvučalo čudno, ta deca uzrasta od 4 do 18 godina provode veliki deo svog vremena na ulici, a povremeno dolaze u Svratište da se ugreju, jedu,prenoće, okupaju se, dobiju neku drugu vrstu pomoći i podrške.

U svrhu zabave ljudi koji žele da pomognu ovoj deci, sviraće ODIUM i GROOVE UP, a kao specijalni gosti mikrofon u ruke uzeće Ana Bebić, Ljilja Radio 3, Nikola Sarić Sajko, Đorđe Gogov, Vukašin Brajić, Srđan Prorock i drugi.

Za vas sitnica, za njih veliki dar – prekopajte ormare i kutije sa igračkama. Sigurno imate nešto što možete pokloniti i osetiti se lepo jer ste učinili humano delo za one koji nemaju ništa, čak ni pravo na normalan život.

Neki od predloga za darivanje: šalovi, kape, rukavice, čarape, džemperi, jakne, igračke. Ide zima, neka bude što bezbolnija i toplija. I još jednom da rezimiramo:

Klub DANGUBA, 27.novembar 2011.god. od 22h – HUMANITARNI KONCERT ZA DECU SVARTIŠTA.

(Visited 60 times, 1 visits today)