Humanitarna „Slatkiš žurka“ u Shamrock-u


volonteriPovodom Međunarodnog dana volontera (5.12.2012) Novosadski humanitarni centar ogranizuje humanitarnu „Slatkiš žurku“, u  četvrtak 6. decembra, u Shamrock bar -u (ul. Mite Ružića broj 5)

 

 

Biće to prilika da se okupe volonteri i svi ljudi dobre volje a očekuje ih provod uz kvalitetnu muziku benda Leon and Cross brothers, promociju medovače i lepo društvo.

Ujedno, volonteri će iskoristiti i ovu priliku da budu  humani i da daju svoj doprinos. Naime, na žurci će sakupljati slatkiše za novogodišnjie paketiće za decu iz ugroženih porodica koja su korisnici njihovog projekta Podrške deci u obrazovanju – Romski dečiji centar.
Za njih se, svake godine u toku novogodišnjih praznika, održi dodela paketića. Mimo toga, Novosadski humanitarni centar (NSHC) preko projekta Romski dečiji centar pomaže deci i mladima iz romske zajednice u obrazovanju, ali i u sveopštem uključivanju u društvo (organizuju izlete, posete dešavanjima, pomoć oko izrade dokumenata, upisa u školu itd). Svake godine se organizuje po nekoliko žurki na kojima se skuplja školski pribor ili nešto drugo što je deci potrebno, pa tako i slatkiši, poput ove prilike.

Portal RockSvirke.com poziva i Vas da prisiustvujete ovom lepom događaju i usrećite mlada srca.

Početak žurke zakazan je za 22 časa, ulaz se neće naplaćivati već će biti postavljene kutije za prikupljanje priloga u vidu slatkiša i „slaniša“. Vaš osmeh je uvek dobrodošao.

(Visited 10 times, 1 visits today)