Howling Owl podrška na beogradskom koncertu grupe Eyot (satnica)


Howling OwlAvangardni pop duo Howling Owl u subotu kao podrška na velikom beogradskom koncertu grupe Eyot.


Evija Vebere (Evija Vēbere) dolazi iz bajke. Lav Kovač uspeva da izbegne posleratni usijani asfalt. Slučajno su se susreli, naleteli jedno na drugo u urbanoj gužvi i počeli zajednički da stvaraju muziku. Howling Owl je njihova svakodnevna životna priča.

Komplementarne energije Evije Vebere i Lava Kovača i njihov odnos jing janga je ono što čini Avant-pop duo Howling Owl nekonvencionalno različitim. Od intimnog i krhkog do energičnog i nasilnog transformišu se poput kameleona iz pesme u pesmu, kombinujući svoju pesničku veštinu sa dečjom radoznalošću u otkrivanju novih zvučnih mogućnosti. Koristeći glas, sintisajzer, bubnjeve, elektroniku i razne druge male instrumente, teže da izraze svoje promenljive identitete i u jednom trenutku, kroz pank zvuk, prenosi se osećaj buntovništva, a već u sledećem iznenađujuće nežni, tatani osećaj mudrosti proističe iz njihovog zvuka. Pod uticajem prirode, ljudi i događaja koji ih okružuju, kao i širokog spektra muzike koju slušaju, oni svoje izvođenje nude u obliku kolaža zvučnih piktografa, koji teče kao narativna forma u filmu.

Satnica:

  • 21:30 Ulaz
  • 22:00 Howling Owl
  • 22:30Eyot

Cene ulaznica: 600 RSD (pretprodaja) do dana nastupa (26. septembar) i 800 RSD na veče koncerta (od 18h). Možete ih kupiti putem servisa Eventim, Gigstix, DD Tickets i u Felix Shop-u.

(Visited 70 times, 1 visits today)