Hornsman Coyote u Odžacima 15. juna (nagradna igra)


kojot_odzaciRege muzičar Hornsman Coyote (Eyesburn) nastupiće u Cafe-u „Boom“ u Odžacima 15. juna. Delvintarijum, Boom i RockSvirke nagrađuju vas sa dve karte zato pažljivo pročitajte tekst u nastavku.

Nemanja Kojić Kojot rođen je 17. decembra 1975. godine u Beogradu. Na sceni je od svoje 17. godine, a poznatiji je kao član grupa: Del Arno Band, Sunshine, Dead Ideas, Shappa. 1994. godine je stvorio svoj bend Eyesburn, da bi posle samo nekoliko godina postao reggae legenda na Balkanu. Pored rada u grupama ima i svoj solo album i tada nastupa pod nazivom Hornsman Coyote. Krajem prošle godine najveći međunarodni torent sajt Pirate Bay na naslovnoj strani objavio je spot Hornsman Coyote & Jah MasonBelly of the Beast“ u četrnaest zemalja.

Delvintarijum, Boom i RockSvirke vas nagrađuju. Dva čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po jednu kartu za rege žurku. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do 14. juna (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Nagradno pitanje glasi: Kako se zove pesma koju je Coyote uradio sa Dža Mejsonom?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Početak ove rege žurke zakazan je za 22h, a ulaznice možete kupiti u cafe-u Boom (Železnička 9) po ceni od 250 dinara, dok će na dan dešavanja cena iznositi 350 dinara.

(Visited 80 times, 1 visits today)