Hornsman Coyote: Potreba za revolucijom je očigledna!


Hornsman Coyote & Balkan Music Box Riddim - Seems like revolutionU okviru priprema za koncertnu proslavu Boba Marlija u Beogradu i Novom Sadu, produkcijska kuća „Balkan Music Box” prezentovala je novu pesmu i spot Kojota (Hornsman Coyote) pod nazivom „Seems like revolution”.

Koncertna izvedba pesme snimljena je na festivalu „100% Live” u Domu omladine Beograda u decembru prošle godine. Autorski video na kreativan način povezuje pesmu sa slikama stvarnosti. Meditativni rege zvuk i uobičajena atmosfera sa njegovih nastupa na efektan način su kombinovani sa snimcima protesta, demonstracija i pobuna kojima Kojot šalje jasnu poruku i poziva na revoluciju.

“Ne volim da komentarišem svoje pesme, otpevao sam to što mislim i osećam. Mislim, ako već svi globalno živimo u ‘utrobi zveri’ potreba za revolucijom je očigledna” objašnjava Kojot značenje i angažman pesme i dodaje:

„Posle svih tih rege koncerata na svim stranama sveta, na ovoj sceni sam se osećao kao kod kuće sa prijateljima i baš mi je drago da se to vidi u spotu. Stvarno se nadam da ćemo biti u prilici da taj zvuk mira i ljubavi sviramo svuda. Jer svuda su i ljudi i problemi isti, treba da naučimo da delimo.“

Kojot će svoju mini turneju i proslavu rođendana Bob Marlija, zajedno sa ekipom „Balkan Music Box Riddim”, započeti nastupom u beogradskom Božidarcu 8. februara sa početkom u 20 časova i dan kasnije u novosadskom klubu „Quarter” u 22 časa. U čast velikana rege zvuka pored svojih stvari sviraće i pesme Boba Marlija, a kao predgrupa nastupiće bend Irie Revolution Sound.

(Visited 83 times, 1 visits today)