Hladno pivo: Singl u martu, novi album u aprilu!


Hladno pivoNajpopularniji bend iz zagrebačke četvrti Gajnice Hladno pivo će u martu objaviti najavni singl, a 16. aprila pojaviće se i novi album, koji nasleđuje već četiri godine staru „Knjigu žalbe“.

Izdavač zagrebački Menart saopštio je danas da su momci iz Hladnog piva spakovali stvari „i ovaj vikend kreću put šume kako bi u miru odradili završne faze u pripremi albuma“.

„Predprodukcijsko razdoblje albuma Hladno pivo i producent Edi Cukerić provest će na tajnoj lokaciji u šumi u medinom brlogu, kako bi njihovo novo remek djelo ostalo zaštićeno od svakodnevnih životnih situacija, kao štu su utaborene obožavateljice pred njihovim kućama ili paparazzi koji ih prate na putu do dućana i natrag“, kaže Menart.

Hladno pivo poručuje fanovima:

„Pozdrav svima, Hladno pivo ide probuditi medvjede iz zimskog sna. Narednih 10-ak dana ćemo u zimskom ugođaju, kako kaže g.Vakula, završavati pjesme i finalizirati album. Pripremamo se tako da i ako ostanemo okovani snijegom u šumi da imamo dovoljno hrane i cuge.
Tako će se Hladno pivo u sljedećim danima moći posvetiti isključivo finalnom izboru pjesama koji će se nalaziti na albumu, završnom radu i aranžmanu na njima. Druga faza je odlazak u studio, no o tome vas naknadno obavijestimo…“

Hladno pivo pratite na službenom Facebook Fan Pageu grupe.
www.hladnopivo.hr
www.menart.hr

(Visited 63 times, 1 visits today)