Hladno pivo sa Svijetom glamura ide u zagrebačku arenu


Hladno pivoSjajnim koncertom u zagrebačkom Teatru &TD, Hladno pivo je na domaćem terenu počelo regionalnu turneju povodom novog CD albuma “Svijet glamura”, koja će uz brojne usputne stanice 7. oktobra stići i do Arene Zagreb!

“Vidimo se, kako stvari stoje, 7. listopada u Areni Zagreb”, otkrio je slavodobitno frontmen Mile Kekin na kraju oznojenog koncerta, upriličenog pred par stotina najvernijih fanova u prostorno skučenom Teatru &TD.

Posle koncertne (pozorišne) premijere novog materijala u &TD-u, Hladnom pivo slede u maju nastupi u Mariboru, Čakovcu, Kamanju i Svetom Ivanu Zelini, a na zvaničnoj strani www.hladnopivo.hr do sada je potvrđen i 7. oktobar kao datum pohoda na Arenu Zagreb, sa kapacitetom od oko 20.000 posetilaca najveću dvoranu Hrvatske.

Do sada je Pivo najveći koncert u matičnom gradu održalo u septembru 2008. godine kada su na Jarunu proslavljali dve decenije karijere pred preko 20.000 posetilaca.

Long Play i Hladno pivo će uskoro saopštiti datum koncertnog povratka u Srbiju najpoznatijeg benda iz zagrebačke četvrti Gajnice, koji je bez problema sa po 5.000 posetilaca punio beogradsku Halu sportova 2008. godine i Novosadski sajam sledeće jeseni.

Sa koncerta 26. aprila u &TD-u www.muzika.hr piše da je Pivo tek desetak dana od izdanja novog albuma ‘Svijet glamura’ bilo spremno za njegovu promociju uživo koja je bila “namijenjena prvenstveno prijateljima, malobrojnim medijima te malobrojnim sretnicima koji su se uspjeli dokopati svega stotinjak ulaznica puštenih u prodaju”.

{youtube}1HkWQeTFTzU{/youtube}

“Najzagriženiji fanovi su u prvim redovima – oni znaju sve riječi novog albuma iako je “Svijet glamura” vani tek nekoliko dana… Svih dvanaest novih pjesmi izvedene su solidno i prihvaćene odlično, a naglasak koncerta je bio na posljednja tri albuma”, primećuje portal.

“‘Dame i gospodo, dobrodošli u naš svijet glamura’, riječi su to Mile Kekina, kojima je uveo publiku u dvoiposatnu vatrenu svirku”, izveštava tportal.hr, koji primećuje da su “vjerni fanovi već naučili stihove novih uspješnica Hladnog Piva, nakon relativno kratkog perioda od izlaska novog studijskog albuma”.

“Nismo nikada niti jednu od novih pjesama izveli pred publikom, tako da je bila velika napetost. Mi smo se odlično proveli, ali imali smo tremu, mislim da se to kužilo na prvih par pjesama. Nismo nikada niti jednu od novih pjesama izveli pred publikom, tako da je bila velika napetost. Šoki, naš basist, je priznao da mu je srce luđački lupalo prije nastupa, a svi smo imali slične filinge. A prošlo je super, baš gledam, reakcije su odlične, pogotovo na nove pjesme što nam je i najbitnije. Mi vjerujemo u ono što je rekao jedan naš stari fan, Nikša Borčić, a to je da bend vrijedi onoliko koliko novih pjesama sviraju na koncertu. Vidim da su ljudi su već naučili tekstove, bilo je super”, rekao je Mile za www.index.hr.

(Visited 61 times, 1 visits today)