Hladno pivo ponovo u aprilu u Novom Sadu


Hladno pivoNakon odličnog koncerta i prepune Fabrike 31. marta u Novom Sadu, dok smo još sređivali utiske, sasekla nas je tužna vest o tragediji i gubitku života šestoro mladih ljudi zbog čega je drugi koncert Hladnog piva, najavljen za 01. april, odložen. Bend i organizatori koncerta Long Play i SKC Novi Sad izjavili su saučešće porodicama nastradalih.

Koncert koji je odložen biće održan 21. aprila na istom mestu i za njega će važiti već kupljene karte za 01. april, a takođe u prodaju će biti pušten još jedan broj karata po ceni od 1000 dinara.

U subotu je Fabrika bila premala da primi sve fanove Hladnog piva. Atmosfera je zaista bila više nego dobra, čuli smo set pesama koje čine određeni presek celokupnog dosadašnjeg rada benda. Koncert je  završen malo posle ponoći pesmom „Ezoterija“.

Jednom malom osmogodišnjaku Nemanji otpevali su njegovu omiljenu pesmu „Nije sve tako sivo“ i za vreme izvođenja pesme dečak je bio sa bendom na bini. Verujem da će to biti iskustvo koje će pamtiti dugo. Na bisu smo imali priliku da čujemo tri pesme, jednu sam već pomenula, a osim nje svirali su i „Soundtrack za život“ i „Par pitanja“.

Prethodnog vikenda sam ih slušala u Beogradu na Long Night festu i stekla sam utisak da bih mogla da ih slušam i više noći uzastopno jer njihove pesme nose takvu energiju da teško mogu da dosade.

(Visited 41 times, 1 visits today)