Hladno Pivo – novi singl u susret velikom koncertu na Šalati!


hladno_pivo_na_ovim_prostorimaU susret velikom koncertu na Šalati 25.5. kada će Hladno Pivo proslaviti 25 godina postojanja benda, članovi benda obradovali su svoje fanove novim singlom „Na ovim prostorima“.

 „Pjesma „Na ovim prostorima“ nastala je u jednom dahu i bez puno pisanja, brisanja pa opet pisanja i brisanja kao što to obično biva kod mene. Naime, putujući kombijem uzduž i poprijeko ovim prostorima uočio sam nevjerojatne podudarnosti, da ne kažem sličnosti u mentalitetu ljudi koji žive na ovim prostorima. Kao što su recimo u ljubavi, mržnji, pečenom mesu i Kiki bombonima… Tako je nastala pjesma „Na ovim prostorima“ koja je zamišljena kao neka vrsta vizitke lijepe naše domovine kada uđemo u novu asocijaciju naroda i narodnosti zvanu EU. Čisto da poslije ne bi govorili da im nitko nije rekao s kim imaju posla.“– opisuje Mile Kekin nastajanje pesme.

„Na ovim prostorima“ stvarana je u prostorima PreSent studija u Strmcu početkom 2013. godine gde je produkcijsku palicu preuzeo Denyken. Nakon produkcijskog dela za mastering se pobrinuo Brad Blackwood (Euphonic Masters), inače dobitnik Grammy-a, ujedno poznat i po radu sa poznatim imenima, a Maroon 5, Against me, Calexico i Hatebreed su samo neki od njih….

U pesmi se prepoznaje specifični i originalni zvuk Hladnoga piva. Njen premijerni live možete očekivati 25.5. na Dan radosti kada će, uz podršku regionalno poznatog hrvatskog benda Overflow, ovi velikani hrvatskog roka dati počast i sebi i onima zbog kojih jesu to što jesu – svojim fanovima.

“Imamo dušu ko aerodrom
I dobar osjecaj za loptu
urođen strah od propuha
imamo najsočnije psovkeImamo nova kola radi dojma
imamo stav i kad nemamo pojma
dovoljno mržnje , dovoljno inata
za bar još dva, tri ratana ovim prostorima, na ovim prostorima…”

(Visited 60 times, 1 visits today)