Hladno pivo na drugom Long Night festivalu


Hladno pivoOvogodišnji Long Night festival biće održan na tri bine, odnosno u tri dvorane (velika, „Amerikana“ i klub) Doma omladine Beograda uz nastupe preko 12 izvođača iz Srbije, regiona i inostranstva. Od izvođača ranije je najavljen Damir Urban a iz susedne nam Hrvatske još jedno veliko ime pridružilo se Urbanu.

Uz legendarne pankere Buzzcocks 24. marta, Hladno pivo biće nosioci glavnog programa koji će se održavati u velikoj sali Doma omladine Beograda, u organizaciji promoterske kuće Long Play, uz podršku Cockte.

Frontmen Mile Kekin kaže da će se nastup na Long Night festivalu razlikovati u odnosu na nedavna dva koncerta u beogradskoj Hali sportova u decembru, kada je promovisan aktuelni CD album „Svijet glamura“ (2011).

„Ovaj put dolazimo u klupskom izdanju, znači bez kerefeka, ali zato s puno starih pjesama, prije nego što smo otkrili ‘Svijet glamura’. Znači da publiku očekuje pivski ekstrakt. ‘Long play + Long Night = play all night long‘, ili barem dok nas organizator ne potjera s bine“, obećava Mile.

Hladnom pivu pripala je čast da na „Long Night-u“ nastupe u velikoj sali Doma omladine na Cockta bini odmah posle velikih Buzzcocks, pionira pop-panka poznatih po klasicima „Ever Fallen in Love“, „Promises“, „What Do I Get?“.

„Naravno da nam je jako drago da sviramo poslije legendarnih Buzzcocksa, jer to znači da legendarni Buzzcocks sviraju prije nas. A svi mi znamo šta to znači“, duhovito je prokomentarisao Mile.

Ulaznice za Long Night festival u prodaji su trenutno po promotivnoj ceni od samo 1.200 dinara na blagajni DOB-a, i preko mreža Eventim i Card Service.

(Visited 55 times, 1 visits today)