Hladno pivo, Eyesburn, S.A.R.S. i još preko 40 izvođača na Vodova festu


Vodova Fest 2012Tokom vikenda 20. i 21. jula Ruski Krstur će šesti put biti domaćin Vodova festivala sa preko 40 nastupa bendova kao što su Hladno pivo, Nevergreen, Crazy Cousins, Za Dž i Po Kratkom Postupku koji će svirati prvog dana i S.A.R.S, Eyesburn, Sopot, Lost Paris Tapes (the Doors Tribute band) i Azra Real Tribute Band, koje dočekujemo drugog, poslednjeg dana.

Organizatori najavljuju kao i obično tri bine (Space motion electro stage, Reggae/DNB stage, Main stage), moto susret, kamp, after party, pivo sa malinom i naravno, nezaboravan provod na krsturskim bazenima.

Ideja festivala je skup publike „različite dobi kako bi se, uz dobar provod i program na tri stage-a sa različitom žanrovskom ponudom, upoznala sa Vojvođanskim Rusinima, Ruskim Krsturom i opštinom Kula.“

Karte će, u pretprodaji koja počinje sredinom juna, moći da se kupe za 400 dinara na sajtu www.vodovafest.org, dok će na dan festivala koštati 600 dinara.

Raspoloženi za volontiranje će i ove godine moći da se druže i rade u kampu od 15. do 29. jula, ali ovog puta bez inostranih volontera.

Planirano je da 20 volontera bude iz mesta naseljenih pretežno Rusinima, a 10 iz ostalih delova Srbije.

Ostale informacije o volontiranju u ovom kampu, potražite na stranici: http://volontiraj.rs/2012/05/ruski-krstur-i-godine-ove-volontere-zove/

(Visited 66 times, 1 visits today)