Hju Kornvel na Long Night festivalu: Stvarno se radujem povratku u Beograd


hugh_cornwellNekadašnji frontmen britanskog benda The Stranglers Hju Kornvel (Hugh Cornwell) nastupiće prvi put samostalno u Srbiji 30. marta u okviru trećeg Long Night festivala u Domu omladine Beograda.

„Stvarno se radujem povratku u Beograd, gde sam prethodno nastupao još sa “Strenglersima” 1990. godine. Nadam se da će se sada ljudima dopasti moje verzije starih stvari benda, koje ću uživo pomešati sa pesmama sa mog novog albuma ‘Totem & Taboo'“, rekao je Kornvel.

Prošlo je 22 godine otkad je Hju Kornvel napustio bend The Stranglers. Sa njima je objavio 10 studijskih albuma, a „Totem & Taboo”, koji je izašao u jesen prošle godine, njegov je deveti solo album. Tokom karijere bavio se i glumom, a pre dve godine je objavio roman „Windows Of The World”.

Osim Kornvela, na festivalu “Long Night 3” sviraće i Partibrejkersi, Babe, Jinx, Pozdrav Azri, Čovek bez sluha, Dječaci, Grate i mnogi drugi. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim po ceni od 1.500 dinara.

(Visited 91 times, 1 visits today)