Himera & Nikad više embrio & Voda nad vodama u Route 66


himeraBendovi  “Himera”(ZR) , “Nikad više embrio”(NS) i “Voda nad vodama” (NS) nastupiće u petak 15. juna u Klubu Route 66.

“Himera” je hard rock & heavy metal bend iz Zrenjanina. Nastali su 2009.godine kao cover bend, mada su ubrzo počeli sa stvaranjem  i izvođenjem autorskih pesama. Do sada su imali mnogo svirki i nastupili su sa poznatim imenima kao što su : Riblja čorba, Atomsko sklonište, Ritam nereda i Pero Deformero. Bili su finalisti Gitarijade u Ratkovu 2011. kao i Majske gitarijade u Požarevcu. Pored autorskih pesama, na njihovom repertoaru nalaze se: Led Zeppelin, Iron Maiden, Deep Purple, Kraljevski apartman, Smak

 “Nikad više embrio” je novosadski bend nastao 2011.godine, broji četiri člana, a iza sebe ima dosta klupskih svirki, kao i nastupa na raznim festivalima. Krajem avgusta 2011. godine usli su u studio i počeli rad na svom albumu prvencu, o kom još uvek ne žele mnogo da pričaju pa se i tačan datum izlaska ovog albuma još uvek ne zna. Bend čine: Milan Vasiljev – Vokal, Gitara, David Aksamit – Gitara,Lap Steel guitar, Marko Stankov – Bass i Branko Lozo – Bubnjevi, vokal.

Bend “Voda nad vodama” je krajem februara ove godine izdao svoj album prvenac pod imenom “Pre Amerike”. Ovaj bend čine: Zoran – vokal, Dragan – gitara, Marian – bass gitara, Boris – bubnjevi i  Ivan – klavijature i gitara. Kao i prethodni novosađani Voda nad Vodama takođe ima dosta uspešnih nastupa.

Ne propustite ovaj događaj u petak 15.juna u klubu Route 66. Svirka počinje u  23h, a ulaz je 100 dinara.

(Visited 65 times, 1 visits today)