Hiljadu Nišville kompleta po 1.000 dinara!


Nišville Jazz FestivalOd petka, 6. septembra, pušteni su u prodaju kompleti ulaznica za Nišville Jazz Festival 2014, koji će se održati od 14. do 17. avgusta 2014. godine na niškoj Tvrđavi. Promo cena parter kompleta za najverniju publiku Nišvilla je 1.000 dinara. Broj promo karata je ograničen na 1.000 komada, a kompleti se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs.

Organizatori naglašavaju da komplet-karta za parter, važi za jednu osobu i da ima samo jedan kupon (14 – 17. avgust 2014) jer će prilikom prvog ulaska u glavni festivalski prostor karte biti poništene, a posetioci će umesto njih dobiti narukvice uz koje će ulaziti narednih dana, kao i da tokom jedne večeri izlaze i ulaze u glavni festivalski prostor.

Iz direkcije Nišvilla pozivaju kupce kompleta po promo ceni od hiljadu dinara da, ukoliko žele, pošalju svoje osnovne podatke (ime, e-mail i telefon) kao i serijski broj karte na mail ticket@nisville.com kako bi bili uvršteni na listu prijatelja festivala – odnosno, kako bi ubuduće imali povlašćen status tokom sličnih akcija!

Prodajna mesta u mreži Eventima u Nišu: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, knjižara Delfi – Voždova 4, Lasta Niš – Aleksandra Nenadovića 8, Astours – Obrenovićeva bb – PC Gorča i Bulevar Nemanjića 87, TA Big Star – Cara Dušana 65, Travego – Cara Dušana 37, Mladinska knjiga – Obrenovićeva 42 – TPC Forum, Fun travel – Obrenoviceva bb – PC Gorča, Win Win Niš – Cara Dušana 35.

Telefon za informacije 018 220 992.

  • Foto: DM Car

(Visited 66 times, 1 visits today)