HellJack, Sky Wings i Hod u Dangubi


HellJack, Sky Wings i Hod @ Klub Danguba, BeogradNajglasnija svirka u Beogradu! Tako kažu da će biti. Mi im verujemo, a vi proverite. Večeras, 10. aprila u klubu Danguba nastupiće tri hard rock benda HellJack iz Beograda, Sky Wings iz Inđije i Hod iz Smederevske Palanke.

HellJack je mlad beogradski bend nastao u julu 2011. godine. a čine ga Đorđe Ćulafić – vokal, Danilo Orbović – gitara, Savo Đurić – gitara, Mihailo Petrović – bas gitara i Darko Lučić – bubanj i perkusije. Veliki uticaj na njihov rad imali su bendovi poput Led Zeppelin, Whitesnake, Van Halen, Ozzy Osbourne, Def Leppard, Kiss, Dio, Judas Priest, Guns ‘n’ Roses, Alice Cooper.

Sky Wings je rock bend iz Inđije, osnovan u novembru 2008. godine. Čine ga Zoran Stanić – vokal i gitara, Nemanja Vukoje – klavijature, Dejan Milinović – bas gitara i Slavko Živković – bubanj. Iza sebe imaju nekoliko važnih nastupa koji su za njih veliko iskustvo i vetar u leđa za budućnost. Neki od tih nastupa su Rat bendova – Sarajevo, Dani grada – Versmold (Nemačka), Super finale demo mastersa i BARF festival.

Hod je takođe jedan mladi bend iz Smederevske Palanke. Osnovan je u martu 2011. godine, a postavu benda čine Stefan Zlatković – vokal i gitara, Ivan Jozić – bas gitara, Ilija Pavić – bubnjevi i Ivan Tabaković – gitara.

Svirka počinje u 21h, a ulaz je 150 dinara.

(Visited 74 times, 1 visits today)