Heaven Rain snimili novi album


Heaven RainHeaven Rain melodični progressive metal bend izdao je novi album pod imenom „Second Sun“.

Bend osnovan u Banja Luci 2006. godine. u sastavu Miona Graorac (pevačica), Goran Baštinac (klavijature), Igor Dragelj (gitara), Bojan Jokšic (bas) i Nebojša Lakić (bubjevi) iza sebe ima jedan album objavljen 2008. godine „Far and Forever“ i 2010. godine, mini izdanje „Evolution“. Na novom albumu „Second Sun“ snimanom u studiu Chainroom iz Sente u periodu oktobar/decembar, našlo se 11 pesama, a više detalja oko izdavačke kuće i datuma izlaska albuma objaviće uskoro.

„Veoma smo zadovoljni procesom rada, i profesionalnošću našeg producenta Marjana Mijića. Čovek je psihički izdržao sve naše zahteve i cepidlačenje oko svake moguće sitnice, te mu se ovom prilikom posebno zahvaljujemo. Zvuk koji smo dobili je na svetskom nivou, i u potpunosti odgovara zamišljenim idejama. Sada još predstoji završna faza, a to je objavljivanje materijala“, kažu iz benda.

U narednim danima očekujemo da objave novogodišnji singl, poklon svim fanovima i prijateljima grupe, koji će biti dostupan za besplatno reuzimanje, i čime će se najaviti predstojeći album. „Reč je o jednoj zanimljivoj obradi velikog hita sa prostora bivše Jugoslavije, kog smo prilagodili našem zvuku. Sve informacije biće dostupne jako brzo“ rekli su iz Heaven Rain-a.

Već 30. decembra u klubu Route 66, novosađani će moći da ih čuju zajedno sa grupama Pero Defformero, Magma i Flatline na DEFFORMER FEST 2011.

(Visited 60 times, 1 visits today)