Hashima u Beogradu – satnica i nagradna igra


Fotografija: Bojana Janjić

Beogradski rock-jazz sastav Hashima održaće večeras svoj tradicionalni jesenji koncert sa početkom u 21h u posebnoj atmosferi pozorišne sale Bitef teatra, a koncertna agencija Rock Svirke i ovoga puta ima nagradnu igru za vas.

Koncertom pod nazivom “Sve polako menja se” grupa obeležava pet godina rada i predstavlja publici nov zvuk, dodajući elektronski vokalni synth-pop na već postojeći avangardni jazz zvuk. Video umetnik Izvanredni Bob pružiće vizualnu podršku za ovaj koncert. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 550 dinara.

Satnica za večerašnji koncert izgleda ovako:

  • 20:00 Ulaz
  • 21:00 Hashima

Koncertna agencija Rock Svirke vas nagrađuje. Pet čitalaca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po jednu ulaznicu za večerašnji koncert. Odgovor je potrebno poslati na mejl adresu office@rocksvirke.com. Sa dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Nagradno pitanje: „Ko svira tenor saksofon u bendu Hashima?“

(Napomena: odgovore slati isključivo putem mejla, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

(Visited 24 times, 1 visits today)