Half Step Down – drugi demo “Trace of goodbye”


halfstepdown_02Bend Half Step Down, mladi autorski rok (hard rok, pank rok) bend iz Beograda obradovao nas je još jednim demom za pesmu “Trace of goodbye”.

Bend je osnovan u decembru 2011. godine, nakon upoznavanja njegovih članova na kreativnim muzičkim radionicama u srednjoj školi.

 

 

 

Njihova ideja je rad na autorskoj muzici kao i promocija i afirmacija na beogradskoj sceni mladih bendova.
Posebno je interesantno to što su svi članovi benda različito muzički orijentisani pa je kreativni proces stvaranja ispunjen istraživanjem, novim saznanjima, timskim duhom i dobrom energijom.

Pesme Half Step Down-a su zajednički jezik i sinergija najrazličitijih uticaja i razmišljanja. Inspiraciju pronalaze u svakodnevnim temama, međuljudskim odnosima, ljubavi, druženju i žurkama.
Na svirkama se trude da naprave dobru atmosferu, prenesu svoju poruku ali i da se oni zabave i uživaju u razmeni energije sa publikom.
Do sada su više puta nastupali u klubovima „Danguba„, „Podmornica“ i „Crazy Horse“ kao i u XIII beogradskoj gimaziji koja je „krivac“ za nastanak benda.

Članovi benda Half Step Down su: Vojin Vilotijević – vokal, Aleksandar Jovicić -vodeća gitara, Nikola Djukanović – ritam gitara, prateći vokal, Jelena Djukanović – bubnjevi i Marko Veljković – bas gitara

Veoma su mladi, i veoma vredni… Nama se dopada kako zvuče, a vama?

(Visited 27 times, 1 visits today)