Gunsale i Sheitans i u Novom Sadu (nagradna igra)


Gunsale & Sheitans @ CK13, Novi SadNajavili smo već eksploziju rocka u klubu Fest u Zemunu za 06. april, a tom koncertu prethodiće jedan u Novom Sadu.

U četvrtak, 05. aprila, ova odlična kombinacija dva benda, nastupiće u Omladinskom centru CK13. Domaćini Gunsale, izdali su jedan album „New born R’n’R“ za One records 2009. godine, a u njihovoj muzici se lako prepoznaje duh AC/DC, Rose Tatoo, ZZTop, Lynyrd Skynyrd, Motorhead, dok njihovi nastupi obiluju energijom dostojnom sastava na koje se ugledaju.

Gosti iz Hrvatske, bend Sheitans sviraće prvi put u Novom Sadu. Neguju čist rock’n’roll zvuk sa momentima garažnog i pomalo agresivnog bluz zvuka. Upoređuju ih sa bendovima Partibrejkers, Majke, Kings of Leon i Black Crowes između ostalih. Debi album „Lica sa tjeralica“ izašao je 2009. godine za Dancing Bear Records.

Početak koncerta zakazan je za 21h, a cena karte je 250 dinara.

U saradnji sa bendovima delimo vam 2×1 kartu za sutrašnji koncert. Nagradno pitanje glasi: Kako se zove prvi album benda Gunsale?

Odgovore pišite kao komentar ispod teksta na portalu RockSvirke (samo ukoliko neko ima problem sa ostavljanjem komentara, može poslati odgovor na mail office@rocksvirke.com). Nagradna igra traje do 18h u četvrtak 05. aprila. Dobitnici karata biće kontaktirani na mail o detaljima, a imena će biti objavljena i na zvaničnoj facebook stranici.

(Visited 44 times, 1 visits today)