Gruvanje Live: Uvertira / The Blueshammer / Gernika / Azil 5 @ Studiom M, Novi Sad


GruvanjeNarednog vikenda nastavlja se ciklus koncertnih programa u Studiju M, koji će se ubuduće održavati pod nazivom „GRUVANJE LIVE“. U petak 23.septembra u Studiju M svirati novosadski bendovi Uvertira i The BluesHammer, dok će dan kasnije nastupiti Gernika i Azil 5.

UVERTIRA je jedan od najperspektivnijih novosadskih bendova, njegovi članovi su još uvek srednjoškolci, ali sa velikim brojem koncerata iza sebe i jasnim opredeljenjem ka autorskom radu. Pripremaju debi album, a nedavno su uradili i prvi spot za pesmu „Ona bez A“.

{youtube}s1hoggE9cZQ{/youtube}

THE BLUESHAMMER osnovan je 1998.godine i od starta svoj zvuk bazira na mešavini bluesa, texas bluesa, south rocka i funka. Iza sebe imaju album „Can’t Stop“ iz 2006. godine i uveliko rade na pripremi novog materijala. Tokom leta ove godine uradili su serijal promo snimaka u novosadskom klubu „Brvnara“.

{youtube}DBJX9heM9zk{/youtube}

GERNIKA je mladi alternativni rok bend iz Novog Sada‚ koji iza sebe ima nastupe u gotovo svim novosadskim klubovima i na brojnim festivalima. Samo u proteklih par meseci svirali su na „Kulpin festu“, Festivalu ekološkog pozorišta za mlade u Bačkoj Palanci i na „Cmok“ festivalu u Crvenki.

{youtube}TF3E3rDfrA8{/youtube}

AZIL 5 će na koncertu u Studiju M promovisati svoj drugi album „Nema čoveka danima“, objavljen početkom juna za SKC Novi Sad. Album su snimali tokom prošle godine u studiju Beat-Beat, u saradnji sa producentom Filipom Vlatkovićem. Početkom ove godine Azil 5 je bio na uspešnoj mini turneji u nekoliko evropskih država.

{youtube}ANFarOgkEls{/youtube}

Ulaz na sve programe je slobodan, a koncerti počinju u 21.00 čas.

(Visited 72 times, 1 visits today)