Grupa Vader stiže u Novi Sad


Jedan od najstarijih istočnoevropskih metal bendova, Vader konačno ponovo stiže u Srbiju. Koncert je zakazan za 15. decembar u Novom Sadu.

Bend koji bez ustezanja možemo nazvati gigantom evropske death metakl scene, jedan od onih koji naše krajeve nikada nije zaobišao na svojim bezbrojnim turnejama, ovoga puta u sveopštem svetskom ludilu upisuje SKCNS Fabriku kao jednu od svojih lokacija na turneji koja se uz sve poteškoće i prepreke dešava kao jedna od retkih muzičkih manifestacija koje uspevaju da putuju starim kontinentom, kao nekada.

Bend nam ovoga puta dolazi u sklopu promocije svog najnovijeg, 16. po redu studijskog albuma objavljenog protekle 2020. godine pod nazivom Solitude in Madness ali i ponovnog objavljivanja kultnog drugog po redu albuma De Profundis koji je originalno objavljen 1995. godine, a sada je ponovo izdat na svim mogučim nosačima zvuka u 2021. godini.

Specijalni gosti isto veče biće internacionalna brutal death metal kreacija Monumenth of Misanthropy koja postoji na relaciji Austrija – Francuska i uskoro objabvljuje novi studijski album pod nazivom Unterweger.

Uskoro sve informacije o cenama i prodaji ulaznica.

(Visited 23 times, 1 visits today)