Grupa S vremena na vreme 16. maja u Beogradu


S vremena na vremeUtemeljivači i predvodnici beogradske akustičarske scene, grupa S vremena na vreme održaće 16. maja koncert u Kolarčevoj zadužbini povodom 40 godina od njihovog prvog izdanja sa prvim hitom „Sunčana strana ulice“, najavila je Kolarčeva zadužbina.

Osnivači grupe Koki i Miki Ðukić, Asim Sarvan i Ljuba Ninković podsetiće publiku i na ostale svoje pesme koje su izdržale test vremena i već dugo se smatraju evergrinom: „Tema klasika“, „Traži mene“, „Odisej“, „Vreme ispred nas“, „Moj svet“, „Jana“, „Petak popodne“, „Karavan“, „Diksilend“.

Na dvosatnom koncertu pored slavljeničkog sastava S vremena na vreme nastupiće i njihovi gosti i prijatelji, koji se kao i oni vrlo retko pojavljuju na koncertnim scenama.

Dogovoren je dolazak i dvadesetominutni nastup legende ex-yu scene Draga Mlinareca, začetnika zagrebačke rok scene, umetnika koji je osim u njegovim grupama Jutarnje zvezde i Grupa 220 ostavio traga i u radu Parnog valjka, Azre, Aerodroma.

Na koncertu će se pojaviti i legende beogradske scene dr Spira, autor čuvenog hita „Pada prvi sneg“ i osnivač grupe Doktor Spira i ljudska bića i Dragan Popović Pop, osnivač i autor muzike grupe Dag.

Karte za koncert grupe S vremena na vreme u prodaji su na blagajni Kolarca po ceni od 1000, 1250 i 1500 dinara.

(Visited 158 times, 1 visits today)