Grupa Helios predstavila svoj singl „Sjećanja“


HeliosGrupa Helios predstavila novu rock baladu „Sjećanja“

Pesma odiše žaljenjem za prošlim vremenima, ali i svetlim pogledom u budućnost s važnim naglašavanjem nade. „Ljubav ostaje odgovor na sva naša pitanja“ rekao je jedan od slušaoca.

Ovo je prvi singl grupe, izdat od strane izdavačke kuće Croatia Records 23. januara 2012. godine, a u pripremi je i spot koji ćete imati prilike da vidite na našem portalu.

Pesma „Sjećanja“ je deo njihovog novog albuma „…do kraja vremena“ za koji se kao autori muzike potpisuju Darko Knežević i Laris Pašalić koji je nekadašnji član benda, a ujedno i autor teksta, dok je za aranžman zaslužan Nikola Džaja.

Ovo je do sada najveći uspeh benda, a ono što ih čini ponosnim su pozitivne reakcije publike i prijatelja, a posebno pohvale nekih od najvećih muzičara današnjice kao što je Steve Lukather (Toto), Tony Martin (ex Black Sabbath vokal), Milić Vukašinović (Indexi, Bijelo Dugme, Vatreni poljubac)…

Jedna od pesama sa kojom su se predstavili domaćoj publici je „Kad te sanjam“ u kojoj su gosti bili Srđan Branković (Alogia, Expedition delta) na solo gitari i Ivan Mihaljević (Hard time, Ivan Mihaljević & side effects) kao vokal.

(Visited 52 times, 1 visits today)