Grupa Fit u Novom Sadu (nagradna igra)


FitKao što smo ranije najavili, grupa Fit je na turneji zvanoj „Winter Club Tour 2012“ i tom prilikom nakon dva uzastopna koncerta večeras i sutra u klubu Atom (Beograd), nastupiće u subotu pred Novosađanima u klubu Route 66.

Grupa Fit nedavno je objavila spot za pesmu „Vodimo ljubav“ i time neposredno najavila pomenutu turneju. Nakon koncerata u rodnom gradu, na red je došla i Stara Pazova u kojoj su imali veoma zapaženu svirku. Večerašnjim i sutrašnjim koncertom će se ponovo predstaviti beogradskoj publici, a nakon toga se sele u ravnicu.

Kao predgrupa će nastupiti sjajan trio iz Bačke Topole, bend Inbox, o kojima smo više puta pisali, jer to zaista zaslužuju.

U saradnji organizatora TMM Promo i našeg portala, podelićemo 4×2 ulaznice za subotnji koncert. Nagradno pitanje glasi: Koliko pesama ima novi album „2011“?

Odgovore pišite kao komentar ispod teksta na portalu RockSvirke. Nagradna igra traje najkasnije do subote do 17h. Dobitnici karata biće kontaktirani putem mail-a o detaljima, a imena će im biti objavljena i na zvaničnoj facebook stranici Rocksvirke.

Sva tri albuma možete besplatno preuzeti sa njihovog oficijelnog sajta.

(Visited 42 times, 1 visits today)