Green Town Jazz Fest


jazzDrugi  “Green Town Jazz Fest”  u organizaciji Kulturnog centra “Laza Kostić” i kluba “Bowling stones” biće održan od 22. do 24. juna u Somboru. Posetioci  će tokom tri dana slušati džez u izvođenju nekih od najboljih vojvođanskih muzičara.

Prvog dana festivala,  u bašti kluba „Bowling stones” u petak 22.juna nastupiće : Ponekad u osam  (NS), Jazz Bond (SO),  Ossa Quartet ( NS). Subota je rezervisana za:  Majamisty trio (NS) , Miodrag Marjanov kvartet (SU), Jam factory (ZR), a u nedelju nastupaju :  Kud gitara (SO), Moraitika (NS), Jazz Classic – Aleksandar Dujin & Svetlana Palada. Sva tri dana program počinje u 20:30.

“Drago mi je što je kroz ovaj festival omogućeno mladim muzičarima sa teritorije Vojvodine, koji se bave džezom, da imaju mogućnost da predstave ono što su radili. Trudićemo se da u budućoj programskoj koncepciji zastupimo više orkestara koji rade svoju autorsku muziku” – kazao je Aleksandar Dujin, jedan od selektora Green Town Jazz Fest-a.Cena ulaznice će biti 300 dinara po večeri.

Karte se mogu kupiti  galeriji kulturnog centra ”Laza Kostić” i bowling centru  “Bowling stones” . Kompletan program festivala i dodatne informacije možete da nađete na zvaničnom sajtu Green Town Jazz Fest-a. http://www.greentownfest.com/

(Visited 46 times, 1 visits today)