Grate, Concrete Sun, Gernika i Pry u Route 66


grate_pry_conc.sun_gernikaNovosadski bendovi Grate, Concrete Sun, Gernika i Pry nastupiće na zajedničkom koncertu u petak 22. juna u klubu Route 66.

Grate postoji od 2006.godine. Na koncetru u petak, publici će predstaviti novu postavu grupe koja radi na novom albumu koji možemo očekivati na jesen.  Singl  ’’Paranoja’’,  koji najavljuje novi album izašao je  pre par meseci . Bend čine: Goran Beg – vokal i gitara, Pik – gitara, Robert Moldvaji – bubnjevi i Strahinja Petrović – bas gitara.

 

Gernika je u završnoj fazi snimanja prvog albuma koji se očekuje do kraja godine . U saradnji sa „Beogradskom školom zvuka“, Gernika je snimila i dve nove pesme koje bi uskoro trebalo da se pojave kao singlovi, a najavljuju i snimanje prvog spota.  Bend broji 4 člana : Vukašin Kartalović (gitara, vokal), Dušan Kolarski (gitara), Vladimir Antonić ( bas gitara) ,Aleksandar Škorić  (bubnjevi).

Concrete Sun se ovih dana pripremaju za nastup na Exit festivalu i mini turneju po Bugarskoj. U studiju „Road“ u Novom Sadu snimili su i novi singl „Silver tear“ za koji će uskoro uraditi i video spot. Bend je nastao u septembru 2007.godine. Iza sebe imaju mnogo nastupa, a mogu se pohvaliti i nastupom na Exit festivalu 2010.godine. Članovi ovog benda su: Strahinja Cerovina (vokal), Bojan Mijatović (gitara) , Budimir Živković (gitara), Stevan Fujto (bas gitara), Miloš Topić (bubnjevi).

Pry je alternativni bend iz Novog Sada. Oformljen je 2009. godine a do sada su izdali tri albuma. Sadašnju postavu čine: Filip Maletić (vokal), Arpad More (gitara), Branislav Božanić (gitara), Goran Zečević (bas gitara) i Zoltan Šimon (bubnjevi).

Koncert u klubu „Route 66“ počinje u 22h , a ulaznica košta 200 dinara.

(Visited 9 times, 1 visits today)