Goribor u klubu Gun


Goribor (foto: Aleksandar Zec)Goribor je definitivno vrsta fenomena, bez neke posebne medijske pažnje, osim elektronskih medija ako smem da primetim, uspeli su da osvoje publiku i da ovih poslednjih dana 2011. godine toj istoj publici prirede niz koncerata.

Da je interesovanje za njihove nastupe veliko dokazuje i činjenica da će poslednja dva koncerta u ovoj godini održati u klubu Gun u Beogradu, dan za danom. Pre Beograda publika je mogla da ih čuje u Novom Sadu (opravdano sam bila prisutna), Nišu i Požarevcu. Koncert koji je bio najavljen za 23.12. u kragujevačkom Domu omladine je otkazan usled tehničkih problema. Oni koji su već kupili kartu dobiće svoj novac nazad, potrebno je da se jave na blagajnu Doma omladine radnim danima do 15h.

{youtube}8tG17Jn2Jz0{/youtube}

Ne mogu da ne primetim da su tekstovi o ovom bendu najčitaniji trenutno kod nas na sajtu što govori u prilog gore navedenom nazivu fenomena.

U klubu Gun moći ćete da ih slušate u subotu 24. decembra i u nedelju 25. decembra. Karte u pretprodaji po ceni od 600 dinara možete nabaviti u kafeu Šikarica, na blagajni Doma omladine Beograd, u Pinball Wizzard records store i na prodajnim mestima Eventim.

Početak zakazan za 22h oba dana. Uživajte u istočnjačkoj filozofiji, potrudiću se da vam se i ja pridružim u subotu.

{youtube}KM07w1nZiwM{/youtube}

(Visited 35 times, 1 visits today)