Goribor na festivalu Glory Dayz


Glory Dayz, ZagrebBorski bend Goribor nastupiće na festivalu Glory Dayz koji će se održati 28. i 29. septembra na zagrebačkom Velesajmu.

Goribor, koji su nedavno izdali hvaljeni album „Evo je banja“ za ovaj festivalski nastup publici i sve brojnijim fanovima pripremaju i neka iznenađenja. Za prvo izdanje muzičkog festivala Glory Dayz, grupa Goribor predstaviće se u nešto drugačijem izdanju nego obično. Biće tu gostiju i to će biti ekskluziva u svakom slučaju, pošto nikada do sada nisu nastupali s gostima koji su učestvovali u stvarnju albuma „Evo je banja“.

U dva dana raznovrsnog muzičkog programa, na dve pozornice nastupiće neka od vodećih imena domaće i inostrane muzičke scene, kao što su: Spiritualized, Saint Etienne, Peter Hook & The Light, Kitty, Daisy & Lewis, Cults, Josh T. Pearson, Svadbas, Nipplepeople, Pavel, Intruder, Kimiko, Darkwood Dub, New Wave Syria, Goribor…

Glory Dayz festival po prvi put održaće se u Zagrebu 28. i 29. septembra. Festival je namenjen svim pravim zaljubljenicima u muziku, kao i onima koji će se s izvođačima ovog festivalskog izdanja susresti prvi put i otkriti neke nove note, neke nove vokale, podsetiti se starih…

Cena ulaznica za dvodnevni Glory Dayz Festival do 1. septembra iznosi 270 kuna. Nakon toga koštaće 290 kuna. Sve potrebne informacije možete pronaći na Eventim.hr.

(Visited 17 times, 1 visits today)