Goran Bare i Majke predstavljaju novi album u Srbiji


majke_ns_bgPosle Damira Urbana i Hladnog Piva, Studentski kulturni centar Novi Sad nastavlja uspešan niz. Iz susedne Hrvatske stiže nam još jedno veliko ime. Goran Bare i Majke promovisaće novi album u Novom Sadu i Beogradu.  

Dvostruki koncert hrvatskog sastava “Goran Bare i Majke” održaće se 8. juna u Novom Sadu i 9. juna u Beogradu. Okićeni sa šest nagrada „Porin“ Goran Bare i Majke dolaze u Srbiju da predstave novi album „Teške Boje“. Na albumu se nalazi deset novih pesama čije tekstove potpisuje Goran Bare, dok je muziku radio zajedno s Damirom Trkuljom Šiljom, gitaristom grupe Gatuzo. Video spot za prvi singl delo je reditelja Žare Batinovića. Novim albumom “Teške boje” Goran Bare i Majke tvrde da se vraćaju starom zvuku punokrvnog rock’n’roll/punk rocka Majki kakvog pamtimo, a za njega je zaslužna nova postava benda: Zoran Čalić (gitara), Damir Šomen (bubnjevi), Mario Rašić (bas gitara) i Viktor Lipić – Lipa (klavijature).

Goran Bare poznat po velikim hitovima poput: „Odvedi me“, „Vrijeme da se krene“, „Daj mi“, „Krvarim od dosade“, „Put ka sreći“, „Ja sam budućnost“,  predstaviće publici novi album “Teške boje“, u SKCNS Fabrici 8. juna, a u Beogradu dan kasnije. Koncert u srpskoj prestonici održaće se u prostoru beogradskog SKC-a. Karte za novosadski koncert u prodaji su od 17.5. u CD Šopu Mungos (Njegoševa 14) i GIGSTIX-u (Ulica Kralja Aleksandra 12) u Pariskom magazinu. Informacije o kartama za beogradski koncert biće objavljenje uskoro.

Cene karata za koncert u Fabrici SKCNS-su: prvih 200 karata po promo ceni od 800 dinara, potom karta iznosi 1000 dinara, a od 5. juna biće cena 1200 dinara.

Oba koncerta organizuje Studentski kulturni centar Novi Sad.

(Visited 195 times, 1 visits today)