God Is An Astronaut u SKC Novi Beograd


God Is An AstronautJedan od najznačajnijih savremenih instrumentalnih bendova, God Is An Astronaut, proslavljaju desetogodišnjicu postojanja i to evropskom turnejom na čijoj listi će se Beograd prvi put naći. Beogradski koncert održaće se 10. marta sa početkom u 22h.

Osnovani 2002. u mestu Glen of the Downs (Ireland) snimaju svoje prvo izdanje „The End Of The Beginning“ i ubrzo dopiru do velikog broja slušalaca. Pokreću sopstvenu etiketu Revive Records u nameri da zadrže potpunu kreativnu kontrolu, i odbijajući da se povinuju zahtevima izdavača za dodavanje vokala. Beskompromisni stavovi i visoki audio-vizuelni standardi im donose sjajnu reputaciju u kratkom roku, i cementiraju put za dalji razvoj benda. Postavu čine Torsten Kinsella (gitara), Niels Kinsella (bas), Lloyd Haney (bubnjevi), a od 2010. i Jamie Dean (klavijature).

Zemunski klub Fest, koji je prvobitno zamišljen za koncertni prostor, zbog velikog interesovanja publike promenjen je u SKC Novi Beograd, čiji je kapacitet preko 500 ljudi. Sledeći kontigent karata po ceni od 1200 od prošlog vikenda je u prodaji u klubu Fest i u Felix shop-u (TC Sremska I sprat). Za one koji ne mogu da dođu do Beograda otvorena je opcija rezervacije karte na kartegiaa@gmail.com u pismu navesti ime i prezime, broj telefona i količinu karata. Na koncertu će biti omogućena kupovina karata za Maybeshewill & Deadhorse svirku po ceni od samo 500 dinara.

(Visited 60 times, 1 visits today)