Goblini vas zovu na promociju novog albuma 12. novembra


Goblini - Roba s greškomKultni šabački pank-rokeri Goblini objaviće dugo iščekivani povratnički album Roba s greškom u utorak 12. novembra kada će se i održati medijska promocija od 12:00 časova u radnji “Jugoton” (Nušićeva 27, Beograd) na koju je bend danas pozvao sve svoje fanove putem fejsbuk stranice.

Svi koji dođu na pomenutu promociju imaće priliku da prvi čuju trinaest novih pesama sa novog albuma Roba s greškom u izdanju promoterske kuće Long Play, da se druže i fotografišu sa članovima Goblina i dobiju potpisani primerak kupljenog CD-a.

Bend Goblini će na promociji saopštiti i datum održavanja velikog beogradskog koncerta, a svi prisutni će imati priliku da među prvima saznaju vreme i mesto održavanja i kupe ulaznicu.

“Nadam se da će ljudi pronaći sebe u ovom albumu, pošto bi mi to bilo mnogo draže nego da im se svidi. Album nije predviđen za ‘svideti se’, nego za ‘pronaći se’, u svim tim temama o kojima pričamo”, kaže frontmen Branko Golubović-Golub.

Album “Roba s greškom” stiže četrnaest godina posle albuma Re-Contra (1999). Bend je 2001. godine prestao sa radom, uglavnom zbog odlaska Goluba u humanitarne misije u Avganistan, Pakistan i druge zemlje, a ponovo se okupio 2010. godine.

“Rad na albumu u situaciji u kojoj su Goblini – ja živim nekih 7000 kilometara daleko od Srbije – bio je poprilično naporan i trebalo je naći masu načina i biti poprilično inovativan, pri čemu se naročito zahvaljujemo najnovijim tehnologijama XXI veka, kako bi se sve ovo izguralo do kraja”, objašnjava Golubović.

Novi album je najavio nedavno promovisan singl/spot “Deca iz komšiluka” o čemu je više reči bilo ovde.

Do utorka, 12. novembra i zakazane medijske promocije novog albuma možete pogledati kratak dokumentarac o nastajanju albuma u novosadskom studiju “Road” i donekle sebi dočarati šta ga očekuje kupovinom CD-a.

(Visited 84 times, 1 visits today)