Goblini pozivaju fanove na druženje 20. septembra u baštu SKC-a


Plakat: Goblini i prijatelji @ SKC, BeogradŠabački sastav Goblini, kao što smo ranije najavili, održaće koncert u letnjoj bašti Studentskog kulturnog centra, 20. septembra sa početkom u 18 časova, pod nazivom „Goblini i prijatelji“. Ovom prilikom bend je pozvao sve fanove da dođu na vreme, kako bi od početka ispratili nastupe bendova koji sviraju te večeri sa njima.

„Ideja ovog koncerta jeste da binu podelimo sa bendovima koji vrede, a i da ih publika pozdravi na dostojan način. Mi ćemo biti tamo od samog početka i zajedno sa svima ispratiti te nastupe. Iskoristićemo priliku da se družimo sa našim fanovima, jer oni su naša pokretačka snaga“ rekao je Branko Golubović.

Karte za koncert možete kupiti na blagajni SKC-a Beograd, kao i u prodavnici Felix Shop u TC Sremska po ceni od 900 dinara do dana održavanja koncerta, dok će svi oni koji nisu iz Beograda moći da kupe ulaznice na dan koncerta (uz ličnu kartu) po istoj ceni.

Podsećamo vas, Goblini su prethodni koncert u bašti SKC-a održali 28. maja 2011. godine.

Goblini iza sebe imaju izuzetno uspešnu sezonu tokom koje su nastupali skoro na svim bitnijim festivalima počevši od kragujevačkog Arsenal Festa, preko Gitarijade u Zaječaru, Belgrade Beer Festu, zatim festivala Rock Village u Banatskom Sokolcu, TLO festu kao i velikom broju klubova širom zemlje.

Album Roba sa greškom (Long play) objavili su krajem prošle godine nakon pauze duge 14 godina. Da je Roba sa greškom bila pun pogodak pokazuje i činjenica da je upravo ovaj album dobio nekoliko nagrada za najbolji album u 2013. godini.

Promovišući album na koncertima, Goblini fasciniraju neverovatnom energijom koja je upečatljivija i snažnija nego ikada. S punim pravom postaju jedan od najvećih i najomiljenijih bendova sadašnjice kako u Srbiji, tako i u celom regionu.

Devedesetih godina, koje su bile vrlo teške i sumorne, Goblini su bili jedni od onih uz koje se naziralo svetlo na kraju tunela. Svojim povratkom na scenu žele da vrate veru i nadu u bolje sutra, da probude uspavanu mladost i baš kao nekada, vrate optimizam i osmehe na njihova lica. Ako neko to može, onda su to Goblini!

(Visited 127 times, 1 visits today)