Goblini na bis !


Goblini - GolubU petak 26. avgusta u bašti KST-a, sviraće naš najbolji punk-rock sastav Goblini. Nakon rasprodatog majskog koncerta u SKC-u i odličnog nastupa na Beer Festu na zahtev fanova i prijatelja odlučili su se da beogradskoj publici poklone još jedan koncert u okviru završnice turneje 2011, i tako u intimnijem ambijentu pruže priliku svima da se druže, pričaju i slikaju sa njima.

Pored toga razlozi za još jedan nastup u Beogradu je i to što je majski koncert bio rasprodat pa je veći broj fanova ostao bez ulaznice. Takođe tokom celog koncerta je padala kiša pa je želja članova grupe da ovog puta bude lepo vreme da bi svi uživali. Kako je svirka na Beer festu bila limitirana na 45 minuta ovog puta publiku očekuje najmanje dva sata svirke i presek celokupnog opusa prožetim najvećim hitovima grupe kao što su Cipjonka, eLeSDi, Anja, U magnovenju, Ima nas, Daleki put, Luna… Pored toga biće to i zvanična promocija novog singla ” U odbrani zla ” koji za kratko vreme beleži ogroman broj daunlouda kao i veliku gledanost na youtube.com. Inače KST je mesto gde su se u drugoj polovini 90ih održavali tradicionalni koncerti Goblina svakog poslednjeg vikenda u avgustu, tako da će ovaj nastup imati i nostalgični prizvuk. Gest Goblina da za kratko vreme sviraju tri puta u glavnom gradu je svakako za pohvalu i pokazuje koliko im je stalo do publike kao i njihovu želju za svirkama nakon desetogodišnje pauze, Nema sumnje da će s obzirom na sve napred navedene razloge i činjenice, ovo biti događaj za dugo pamćenje svim prisutnima. Zato je promotivna kampanja kao i sam koncert nazvan ” Goblini na Bis ! “.

Kao gosti ispred Goblina nastupiće novosadska grupa Tetra Punk kao i beogradski psychobilly rock bend Čikine Bombone. Koncert počinje u 23h, a u klubu će biti after party *Cant stop the rock* gde će se članovi grupe družiti sa svojim fanovima uz muziku koju će puštati DJ Mouse.

Ulaznice po ceni od 700 dinara se nalaze u predprodaji u Felix Shopu ( TC Sremska I sprat 10-20h) i klubu KST (11-17h i 23-02h). Broj karata je zbog veličine prostora ograničen. Informacije i rezervacije na tel: 011 321 83 91

{youtube}Wf0xIGRTje4{/youtube}

(Visited 64 times, 1 visits today)