Goblini na Arsenal Festu 2013!


Goblini - GolubKultni pank rok sastav Goblini iz Šapca prvo je poznato ime trećeg Arsenal festa koji će biti održan od 27. do 29. juna u Kragujevcu u prostoru Kneževog arsenala.

„Goblini će pripremiti standardan materijal, najprigodniji za svirke festivalskog tipa, a to je ‘sviraj brzo i udri na prvu'“, poručuje Branko Golubović-Golub, frontmen šabačkog benda poznatog po pesmama „U magnovenju“, „Daleki put“, „Anja volim te“, „Luna“, „Ima nas“, „Cipjonka“

U karijeri Goblina Kragujevac ima posebno značenje – to je prvi grad u kom su devedesetih godina svirali van Šapca, Beograda i Novog Sada, a Golub kaže da je za bend taj nastup (sa Zvoncekovom bilježnicom i grupom Bong) bio „prvi dodir sa ‘realnošću Srbije’ i prvo shvatanje toga šta ta realnost znači“.

„Svirka je bila sjajna, a nakon toga svirali smo u Kragujevcu bar još deset puta. Atmosfera na koncertima je uvek bila sjajna i uvek se sa osmehom na licu prisećamo tih koncerata“, ističe Golub.

Ulaznice za Arsenal fest 3 od danas se mogu kupiti preko mreže Eventim po povlašćenoj ceni od 1.500 dinara za komplet za sva tri festivalska dana (samo 500 kompleta je u prodaji u promo periodu)!

Prodajna mesta u Kragujevcu su Dom omladine Kragujevca i Arena Fun Factory Plaza.

(Visited 109 times, 1 visits today)