Goblini imaju poklon za fanove! (nagradna igra)


Goblini - Roba s greškomNakon prvog kruga nagradne igre u kojoj smo zajedno sa organizatorom i bendom Goblini delili karte najbržim i najvernijim čitaocima našeg portala za veliki beogradski koncert u Hali sportova, 8. marta, na redu je drugi krug.

Ulaznica za fan pit od danas više nema u prodaji za veliki beogradski koncert pank rok benda Goblini 8. marta u Hali sportova! Ipak, fan pit nije jedina prilika za susret lice-u-lice s Goblinima!

Kao deo priprema i zagrevanja za najveći samostalni koncert u karijeri, na kome će promovisati CD album Roba s greškom, Goblini su odlučili da za fanove (ali i stanovnike Beograda) u danas, 5. marta u 13:00 otpraše kratku besplatnu svirku ispred Doma omladine Beograda!

Biće to sjajna najava ludnice kakva se očekuje 8. marta u Hali sportova! Uz to, fanovi će ispred DOB-a moći da se druže i fotografišu sa članovima Goblina, koji će samo tom prilikom potpisivati određen broj vizuelno upečatljivih poklon-plakata za beogradski koncert.

Promoterska kuća Long Play, bend Goblini i RockSvirke vas nagrađuju. Dva čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve karte za ovaj događaj. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do večeras u 20 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

Nagradno pitanje: “Navedite tačan broj studijskih albuma grupe Goblini, kao i njihove nazive i godine objavljivanja?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Ulaznica za koncert košta 1.000 dinara. Ulaznice se kupuju preko mreža Eventim, Gigstix i Ticketline (bez fan pita) i u Beogradu u “Jugotonu” (Nušićeva 27).

(Visited 139 times, 1 visits today)