Goblini 8. marta u Hali sportova! (nagradna igra)


Goblini @ Hala sportova, BeogradKao što smo već najavili, kultni pank rok sastav Goblini održaće veliki beogradski koncert u Hali sportova, 8. marta.

“Radujemo se koncertu u Hali sportova, jer znači otvaranje jednog novog poglavlja u karijeri Goblina”, naglašava frontmen Branko Golubović-Golub. “Veoma nam je važno to što će prvi koncert na promotivnoj turneji albuma ‘Roba s greškom’ biti održan u prostoru u kome su tokom proteklih decenija održani neki veoma značajni koncerti”.

Promoterska kuća Long Play i RockSvirke vas nagrađuju. Dva čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve karte za ovaj događaj. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do večeras u 20 časova (takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Nagradno pitanje: “Kako glasi slogan grupe Goblini koji često koriste u poslednje vreme (vezan je naziv jedne pesme)?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Ulaznica za koncert Goblina u Hali sportova košta 1.000 dinara, dok je cena ulaznice za fan pit 1.200 dinara (na ulazu u fan pit dobija se kao poklon CD “Roba s greškom”). Ulaznice se kupuju preko mreža Eventim, Gigstix i Ticketline (bez fan pita) i u Beogradu u “Jugotonu” (Nušićeva 27).

(Visited 92 times, 1 visits today)