Gitarista Mladen Pecović snimio spot


pecovic

Mladen Pecović, gitarista koji je sarađivao i sarađuje sa mnogim domaćim muzičkim zvezdama i učestvovao u brojnim projektima različitih muzičkih žanrova, snimio je spot za svoj prvi singl, pesmu „Gora“.

 Mladen Pecović je rođen 1982. godine u Užicu, od svoje petnaeste godine života svira električnu gitaru.

Jedan od dokaza naklonosti prema muzici i gitari jeste ispisivanje iz Srednje škole i upis u Muzičku školu Stanković u kojoj je završio jazz gitaru kod profesora Danila Karamarkovića. Tokom srednjoškolskog periodasvirao u školskim sastavima, Big Bandu muzičke omladine, od

Kao uvertiru u album na kome intenzivno radi, snimio je spot za pesmu „Gora“, sa kojom je pobedio na ovogodišnjem beogradskom Guitar Art Festivalu, u kategoriji etno gitare, i hrvatskom Omiš guitar festu, u kategoriji električna gitara.

Spot je sniman u Užicu, u gradu u kome je Mladen Pecović odrastao, na mestima koje voli i koja imaju neku nestvarnu vanvremensku atmosferu za njega, saznajemo iz saopštenja. Osim ekranizovane pesme, za koju je originalnu kompoziciju napisala Brankica Vasić Vasilisa, Mladen Pecović je priveo kraju i rad na numerama „Whatever“ i „Out of sight“.

„Muzika nije takmičenje i jedini pravi motiv za bavljenje njome je ljubav“, ističe Mladen Pecović.

Spot možete pogledati ispod, a za besplatno preuzeti pesmu možete i na njegovoj facebook stranici.  

(Visited 61 times, 1 visits today)