Gibonni u Beogradu!


GibonniJedan od najpopularnijih pevača regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni nastupiće 25. oktobra 2013. godine po prvi put u Beogradu!

Koncertom u beogradskoj Kombank Areni, u organizaciji AAA produkcije, Gibonni će promovisati novi album album „20th Century Man” i predstaviti sve pesme iz svog legendarnog opusa. Beograd će premijerno ugostiti muzičara, koji iza sebe ima bogatu karijeru koja traje više od 20 godina.

Nakon rekordno rasprodatih koncerata u Subotici 2010. godine i tročasovnog spektakla koji je Gibonni priredio u Novom Sadu 2011. godine, poznati kantautor sprema se da održi svoj prvi i dugo očekivani koncert u Beogradu. Publika će na koncertu u Kombank Areni pored svih starih, legendarnih hitova imati priliku da čuje i nove pesme.

Najveći Gibonnijevi hitovi kao što su: „Libar“, „Mirakul“, „Ne odustajem“, „Tempera“, „Oprosti“, od samog nastanka bili su podjednako slušani u Srbiji, kao i u Hrvatskoj. Svaka pesma nosi jedinstveni potpis i pečat, kojim je, kao malo ko izgradio i očuvao sopstveni muzički identitet. Gibonni je podjednako cenjen kao autor i pesnik, jednoglasno hvaljen i nagrađivan od strane publike i kritike za svoje albume i pesme.

Prodaja ulaznica za koncert Gibonnija u Kombank Areni počinje u ponedeljak 13. maja na prodajnim mestima Gigs Tix, Corner Shop-ovima širom Srbije, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mestima kao i preko sajtova www.gigstix.com, www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ulaznice se prodaju po ceni od 2490 dinara za parter, 3490 za Fan Pit, 3.690 za nivo 200 Premium, 2.990 za nivo 200, 2.490,00 za nivo 400 I kategorija, 2.190 za Nivo 400 II kategorije i 9.990,00 za lože.

(Visited 160 times, 1 visits today)