Gibonni sa Stivom Stivensonom u Areni!


Steve StevensLegendarni gitarista Bili Ajdola (Billy Idol) i Majkl Džeksona (Michael Jackson) specijalni gost na koncertu Gibonnija u Beogradu!

Gibonni kao specijalnog gosta 25. oktobra u Arenu dovodi jednog od najoriginalnijih gitarista današnjice – Stiva Stivensa (Steve Stevens)! Stivens već trideset godina suvereno vlada svetskom rok scenom, a beogradska publika imaće jedinstvenu priliku da ga čuje i vidi u drugačijem izdanju – rame uz rame sa Gibonnijem!

Stiv Stivens je svetskoj javnosti najpoznatiji kao gitarista i saradnik legendarnog Bilija Ajdola. Spisak poznatih sa kojima je sarađivao je impresivan, a izdvaja se njegovo pojavljivanje sa Majklom Džeksonom na pesmi “Dirty Diana” i saradnja sa pevačem sastava Mötley CrüeVinsom Nilom (Vince Neil). Stivens je pravio muziku za filmove “Matrix Reloaded”, “Speed” i mnoge druge, a najprestižniju “Gremi” nagradu dobio je za čuvenu temu iz filma “Top Gun”.

Povodom predstojećeg koncerta splitskog kantautora Gibonnija u beogradskoj Areni, Steve Stevens je izjavio: ”Veliki sam poštavalac muzike koju stvara Gibonni, stvarno se radujem što ću imati priliku da nastupam sa njim! Takođe, drago mi je što ću ponovo videti Beograd i uživati u njegovim čarima nekoliko dana.”

Ranije je najavljeno da će kao specijalni gosti na Gibonnijevom koncertu u beogradskoj Kombank Areni 25. oktobra nastupiti harizmatični umetnik Damir Urban, čuveni makedonski gitarista Vlatko Stefanovski, pevačica Maja Azucena (Maya Azucen)a i svetski cenjen Londonski Gospel Hor!

Očekuje se neponovljivi višesatni koncertni spektakl za pamćenje u okviru koga će splitski kanautor publiku provesti kroz svoje brojne legendarne hitove poput “Libar”, “Žeđam”, “Mirakul”, “Toleranca” i nove pesme sa aktuelnog albuma 20 Century Man.

Do prvog velikog Gibonnijevog koncerta u Beogradu je ostalo manje od nedelju dana i izvesno je da će sve ulaznice biti rasprodate.

Ulazi u Kombank Arenu biće otvoreni već od 19:00 časova, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima, kao i da sa sobom ne nose upaljače, kišobrane i druge predmete kojima bi mogla biti ugrožena bezbednost.

Preostale ulaznice za koncert Gibonnija u Kombank Areni mogu da se nabave na prodajnim mestima Gigs Tix, blagajni Kombank Arene, Eventim prodajnim mestima kao i preko sajtova www.gigstix.com, www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ulaznice se prodaju po cenama od 2490 dinara za parter, 3490 za Fan Pit, 3.690 za nivo 200 Premium, 2.990 za nivo 200, 2.490,00 za nivo 400 I kategorija, 2.190 za Nivo 400 II kategorije i 9.990,00 za lože.

  • Foto: Charles Jischke

(Visited 103 times, 1 visits today)