Gibonni objavio novi dvostruki album


20th_century_manPopularni hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni objavio je 22. jula, ekskluzivni dupli album samo za teritoriju Srbije, u izdanju Terra Divina.

Materijal za “20th Century Man” je sniman tokom prošle godine u londonskom Abbey Road studiju i prvi koji je snimljen na engleskom jeziku, a namenjen je, pre svega, evropskom tržištu.

On sadrži album “20th Century Man” sa novim pesmama na engleskom jeziku i “Live” album, na kojem će se naći 12 dobro poznatih hitova snimljenih na koncertima tokom “Mirakul” i “Toleranca” turneje. Album “Live” će sadrži pesme koje nikada pre nisu bile objavljene na nekom od Gibonnijevih live izdanja, osim dve numere koje su na ovom albumu urađene u potpuno novom aranžmanu.

Gibonni je izjavio: “Evo da vam za početak kazem par reči o sebi: što je čovek stariji to bi trebalo da bude pametniji, pa ako se već jednostruki albumi teško prodaju zašto smo onda uradili dupli? Zašto? Zato što sam pronašao Baneta iz Terra Divine i ove krasne omladince u četrdesetima iz MTV-ja koji odolevaju godinama i zdravoj pameti!! Uvek pravim album baš takav kakvog bi ga ja rado našao u prodavnici i to je jedino pravilo kog se držim!! Hvala mojoj publici na familijarnom odnosu, da nema vas svirao bih ja sam sebi kod kuće.. hvala medijima koji nisu tražili kompromise od mene i mojim izdavačima Banetu i MTV ekipi. Vidimo se 25. oktobra u Areni u Beogradu, daćemo sve od sebe da to bude veče za dugo sećanje… Puno zdravlja, sreće i veće plate želi vam Gibo!”.

(Visited 189 times, 1 visits today)