Get EXITed, muzički program Youth Fair-a, prvog sajma omladinskog turizma u Novom Sadu


Get EXITed 2012, Novi SadOd 10. do 12. jula u Novom Sadu biće održan regionalni Sajam omladinskog turizma Youth Fair. Posetioci ovog sajma imaće priliku da uživaju u sjajnom muzičkom programu pod nazivom GET EXITed, u okviru koga će nastupiti Van Gogh, Viva Vox i Modestep.

U cilju upoznavanja što većeg broja mladih ljudi sa interesantnim destinacijama i festivalima širom regiona, sajam će okupiti najatraktivnije omladinske destinacije Balkana – festivale, klubove, centre za ekstremne sportove i mnoge druge neotkrivene atrakcije regiona. Od učesnika sajma izdvajaju se: EXIT (Novi Sad), Papayu (Hrvatska – jedan od najatraktivnijih evropskih klubova, poznatiji kao Jadranska Ibica), Beerfest (Beograd), Summer fest (Budva)… Youth Fair, prvi regionalni Sajam omladinskog turizma, biće održan neposredno pred EXIT festival, jer u tim danima Novi Sad postaje centar okupljanja mladih iz celog sveta.

Posetioci ovog sajma imaće priliku da dva dana uživaju u odličnom muzičkom programu. U utorak, 10. jula od 21h, na Trgu slobode nastupaju: Van Gogh, Proces, Krembou, Mamorlook. Hor Viva Vox nastupa u sredu od 21h, posle njega na binu izlazi subotički bend Perpetuum mobile, a nakon njih Modestep.

Jedan od ciljeva sajma je i da pozicionira Novi Sad kao vodeći grad omladinskog turizma u regionu, a Srbiju i ceo region Balkana, kao jednu od najatraktivnijih destinacija za mlade na svetu. Celokupan sajamski i muzički program biće besplatan za posetioce, a odlično zagrevanje za EXIT i sjajna atmosfera su zagarantovani. Youth Fair organizuju Exit Tim i Turistička organizacija Grada Novog Sada, uz podršku Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Srbije.

(Visited 19 times, 1 visits today)