Generacija 5, Melmac Riders, Rok Bulevar na Bike show-u u Petrovcu na Mlavi


Bike Show - Midnight Riders, Petrovac na MlaviČetrnaesti „Bike show“ – skup motociklista, održaće se od 6. do 8. jula u Gornjačkoj klisuri, nadomak Petrovca na Mlavi, u organizaciji lokalnog moto kluba „Midnight Riders.“

Osim što predstavlja jedan od najposećenijih moto skupova u Srbiji, petrovački „Bike show“ godinama je upotpunjen i drugim sadržajima, kao što su rock koncerti. Ovog puta, najveće ime koje će svirati u Gornjaku je Generacija 5, a osim njih, u petak i subotu čućemo pančevački bend Melmac Riders, Rok Bulevar, Black & White i lokalni bend Loaded Gun.

„Odličan bend za zabavu sa malo tvrđim zvukom“ – Melmac Riders poznati su po svojim „insane rock madley“ svirkama, odnosno aranžmanima sastavljenim od različitih rock i pop hitova. Nesvakidašnje, odlično odsvirano i zabavno. Trenutno je aktuelan promo CD „Are You Ready For Intergalactical Ultra Super Sonic Space Mega Mix You’ve Ever Seen Before In Life?” a u pripremi je još jedan live album.

Rok Bulevar je beogradski bend koji svira, kako kažu, hard blues folk & roll. Prošle godine objavili su u sopstvenoj režiji debi album „Rockenrol je živ“, koji je pre nekoliko dana dobio i etiketu One records-a.

Događaj će upotpuniti i dva rock cover benda – jagodinski Black & White i petrovački Loaded Gun.

Početak koncerata obe večeri planira se za 21 čas, a najveće zvezde skupa – Generacija 5, sviraće u subotu, kako organizatori kažu, nešto pre 23 časa.

Raspored svirki izgleda ovako:

Petak, 6. jul:

  • Loaded Gun
  • Melmac Riders
  • Black & White

Subota, 7. jul:

  • Rok Bulevar
  • Generacija 5
  • Loaded Gun

(Visited 108 times, 1 visits today)