Foals dolaze na INmusic


Foals

Foals, jedan od najboljih britanskih live bendova i najhvaljenijih mladih muzičkih snaga, na glavnu pozornicu INmusic festivala #14 dolaze u sklopu promocije novog albuma. Foals se pridružuju legendarnim The Cure na INmusic festivalu #14 koji će se održati na Jarunu od 24. do 26. juna 2019. godine.

Foals od samog početka karijere prati glas jednog od najambicioznijih i najmarljivijih bendova svoje generacije, a sav uloženi trud im se itekako isplatio. Uz četiri hvaljena studijska albuma i stotine beskompromisno energičnih nastupa iza njih, reputaciju jednog od najboljih indie bendova na svetskoj sceni dodatno su naglasile međunarodne muzičke nagrade i nastupi na nekim od najvećih svetskih pozornica. 

Frontman Foalsa Janis Filipakis (Yannis Philippakis) prošle godine je najavio povratak benda u studio nakon kratke pauze uz naznake da će zvuk petog albuma biti još jedan korak dalje u istraživanju muzičke raznolikosti Foalsa. NME novi album Foalsa ističe kao jedan od najiščekivanijih izdanja 2019. godine koji će obeležiti nadolazeću festivalsku sezonu. 

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji u Zagrebu od 24. do 26. juna 2019. godine uz podršku OTP banke Hrvatska koja i u 2019. godini omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. U prodaji su trodnevne ulaznice za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po ceni od 499 kn (+ troškovi transakcije) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po ceni od 499 kn. Od 2. januara 2019. godine trodnevne ulaznice za INmusic festival #14 po ceni od 499 kn biće moguće uplatiti i u preko 140 poslovnica OTP banke Hrvatska. Kamperske ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po ceni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

(Visited 44 times, 1 visits today)