Fluid Underground na mini balkanskoj turneji


Fluid UndergroundBend iz Vlasotinca, Fluid Underground, narednog vikenda nastupiće na tri festivala u susednoj Bugarskoj i time nastaviti koncertnu promociju albuma Amanet, hvaljenog od strane kritike i publike u regiji.

„Ovog puta ćemo ići preko granice u susednu nam Bugarsku, gde ćemo svirati tri večeri na tri festivala“, prenosi frontmen benda Miloš Petrenj.

„Nakon toga, 18. septembra, ćemo svirati u Beogradu (Božidarac), gde ćemo nastupiti kao predgrupa bendovima Stoned Juesus (Ukrajina) i Greenleaf (Švedska).“

Bend u dosadašnjoj diskografiji ima 3 studijska albuma: Napad i prve noći (2010), Decembar (2010) i Amanet (2015), kao i EP Sumrak bogova (2012).

Album Amanet objavljen je 18. marta ove godine preko izdavačke kuće „Rock Svirke Records“ i dostupan je na digitalnim servisima kao što su Deezer, iTunes, Amazon, CD Baby, Rhapsody, kao i u fizičkom izdanju koje se može poručiti preko zvanične stranice benda, izdavačke kuće ili putem mejla: fluidunderground@yahoo.com. Album je dobio brojne pozitivne kritike u celom regionu, a interesantna vest je da je album stigao čak i do fana u Finskoj.

(Visited 60 times, 1 visits today)