Fit u Novom Sadu završio mini turneju po Srbiji


Fit @ Klub Route 66, Novi SadU klubu Route 66 18. februara održan je poslednji u nizu najavljenih koncerata grupe Fit u Srbiji.

Mesto: Klub Route 66, Novi Sad
Datum: 18. februar 2012

Verovatno su mnogi mislili da je bend istorija i ništa više sem nekoliko starih poznatih hitova, ali oni su se potrudili da tri decenije postojanja proslave novim albumom i turnejom koja je u Srbiji obuhvatila Beograd, Staru Pazovu i Novi Sad.

Kao predgrupa nastupio je sjajan trio iz Bačke Topole, bend Inbox. Fit je okupirao binu oko pola dvanaest i ostao tu narednih sat i po.

Fit @ Klub Route 66, Novi SadOno što se prvo dalo primetiti je da, s obzirom na njihove godine, imaju viška energije. Neka mi ne zamere na pominjanju godina, ali tu energiju ne poseduju ni neki mlađi bendovi, a ne bih da imenujem koji.

S obzirom da nove pesme još uvek nisu ušle u uši publici, najveće ovacije izazvali su ipak stari hitovi po kojima je Fit prepoznatljiv na prostorima bivše nam SFRJ. U prilog tome govori i činjenica da je bend pesmu „Mačka“ odsvirao dva puta, njome su praktično zatvorili sinoćnji nastup.

Fit @ Klub Route 66, Novi SadPoslednja pesma pre izlaska na bis bila je „Zaboravit ću sve“. Mislim da publika neće zaboraviti ono što je videla i čula ovom prilikom, a verujem ni bend. Uz stare prijatelje i raspoloženu publiku nije teško napraviti dobar štimung.

(Visited 35 times, 1 visits today)