Finale Jelen Top 10 četvrtog dana “Belgrade Calling“-a


Jelen Top 10 TurnejaFinale Jelen Top 10 turneje održaće se na Ušću, 30. juna, u okviru festivala „Belgrade Calling“. Osim planirane tri festivalske veceri 27, 28. i 29. juna, ovaj veliki muzički događaj dobio je i četvrto, finalno veče, gde će nastupiti neki od najvećih domaćih bendova.

Popularna televizijska emisija je i ove godine pokrenula Jelen Top 10 karavan i širila dobri rok zvuk širom Srbije, a i malo dalje – ovog puta besplatno! Na mapi su se našli Šabac, Novi Sad, Sremska Mitrovica, Banja Luka, Niš, Obrenovac, Bor, Vranje, Požega i Sombor. Zbog ogromnog interesovanja prošle godine, organizatori su ovog puta odabrali sportske hale i druge velike prostore kako bi ovaj rok spektakl dobio tretman kakav zaslužuje. Zato će i finale Jelen Top 10 turneje biti na Ušću, na do sada najvećoj bini i na najvećem koncertnom prostoru u Beogradu.

Svim kupcima ulaznica za bilo koji od prva tri festivalska dana, prilikom ulaska na festival biće besplatno uručene dodatne ulaznice i za četvrti dan. Spisak bendova koji će nastupiti na velikoj bini biće objavljen početkom juna.

Belgrade Calling 2012

U okviru “Belgrade Calling” festivala, nastupiće između ostalih pevačica Jessie J, neprevaziđeni Ozzy Osbourne, majstori gitare Slash i Zakk Wylde i legendarni Faith No More.

Ulaznice za „Belgrade Calling“, mogu se kupiti direktno na prodajnim mestima širom Srbije i regiona ili na sajtovima www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com. Jednodnevne ulaznice prodaju se po cenama od 2.990 do 4.500 dinara, dvodnevne po ceni od 5.990 dinara i trodnevne od 7.990 dinara. Za više informacija o festivalu pogledajte sajt www.belgradecalling.com.

(Visited 35 times, 1 visits today)