Film o Brusu Springstinu „Springsteen & I“ premijereno u julu


Springsteen and IFilm o Brusu Springstinu (Bruce Springsteen) pod imenom „Springsteen & I“ nastao je na osnovu snimaka koji su pravili fanovi širom sveta, a svoju svetsku premijeru će imati 22. jula.

Film je režirao Bejli Volš (Baillie Walsh), poznat po radu u svetu muzike (video spotovi), dok iza produkcije stoji čuveni Ridli Skot (Ridely Scott). Upravljanje projektom je povereno medijskoj kući Arts Alliance Media. Sam Springstin je podržao ceo projekat, kao i njegov menadžment i izdavač, Columbia Records.

„Ovaj lepo urađen film omogućava nam jedinstven i snažan uvid u odnos između muzičara i uticaj na one koji se tako duboko poistovećuju sa njegovom muzikom“, izjavio je Skot na sajti filma.

Kada je film najavljen u novembru, produkcijski tim je rekao da treba da slede isti put koji su uradili sa dokumentarcem „Life in a Day“ koji čini snimak 24. jula 2010. godine iz celog sveta.

Treba napomenuti da su najbliži koncerti Brusa Springstina u drugom delu njegove turneje u petak, 31. maja u Padovi, kao i 3. juna u Milanu. Nadamo se da će barem neko od vas biti te sreće da bude deo toga.

Trejler za film možete da pogledate ovde.

(Visited 35 times, 1 visits today)