Exit kamp preseljen na Tvrđavu


Exit kamp ove godine je smešten na Petrovaradinskoj tvrđavi na prostoru neaktivne kasarne Janko Čmelik (Trandžament).

Izmeštanje kampa je obavljeno jer postoji velika verovatnoća da prvobitno planirana lokacija iza Oficirske plaže bude poplavljena zbog prognoziranog izrazito visokog vodostaja Dunava.

Budući da je u neaktivnom stanju, na prostoru kasarne Janko Čmelik ne nalazi se naoružanje i vojni personal, dok je sam teren u optimalnom stanju za postavljanje kampa.

Kamp će zadržati sve planirane karakteristike i službe, a prostiraće se na površini od sedam hektara.

Kapije kampa se i dalje otvaraju danas, zatvaraju 15. jula, a za to vreme će sve službe raditi 24 časa dnevno.

Kamp poseduje 160 toaleta, 150 slavina i 75 tuševa sa toplom vodom, hrana i piće prodavaće se u okviru posebnog Foodlanda, a pristup internetu i ostali sadržaji u kampu ostaće nepromenjeni bez obzira na izmenu lokacije.

Kamperima će na raspolaganju biti recepcija kampa gde se može platiti usluga čuvanja ličnih stvari i servis punjenja telefona, kamera i sl.

Posetioci kampa će, pored festivalskih suvenira, moći da kupe i kampersku opremu, šatore, vreće za spavanje, podloške za sedenje, dušeke na naduvavanje, kamperske stolice na rasklapanje, baterijske lampe, tende, pribor za jelo i piće…

Cena narukvice za 10-dnevni boravak u kampu košta 2.400 dinara i može se kupiti putem sajta exitfest.org, kao i na recepciji kampa.

Izvor:

Popboks.com

(Visited 181 times, 1 visits today)